Profile

Join date: Jun 9, 2022

About

TV 2 erfarer: Solbakken gjør bytter i alle lagdeler mot Slovenia🔴på TV🔴📺👉 Norge–Slovenia på TV


🔴på nett🔴📺👉 Norge–Slovenia på TV & Live Stream

Det er bare under fire år siden Norge møtte Slovenia sist: 26. november 2018 endte det 1-1 under Nations League-oppgjøret i Ljubljana.


– Utviklingen til det norske laget er forbausende, sier Slovenia- og Atlético Madrid-stjernen Jan Oblak til TV 2.


Om Haaland: – En av de verste

Han har i flere år vært anerkjent som en av verdens aller beste keepere. Akkurat i 2018 tok han en pause fra landslaget for å få tid til å lege en skade i armen, men han har fått med seg hvor mye som har skjedd i norsk fotball siden den gang.


– Det norske laget har blitt fantastisk. De har masse potensial. De har mange veldig gode spillere. Unge spillere, men allerede på toppnivå og i toppklubber, sier Oblak og fortsetter:


– Det er utrolig hvordan Norge har vokst på så kort tid. Jeg mener hele Norge kan være stolt av det. Det er ikke lett å bygge et så bra lag som de har nå

Fotball er populært verden over, og det er ikke usannsynlig at du vil finne enkelte Nations League-kamper på TV uansett hvor du befinner deg i verden. Likevel, er du i utlandet og vil se de norske sendingene når kampene foregår, så er en VPN-tjeneste den beste løsningen. Bruker du en VPN-tjeneste kan du omgå de regionale geoblokkeringene som gjerne settes opp av de ulike strømmetjenestene, og du kan få med deg sendingene fra TV2 uansett hvor du befinner deg i verden.


I tillegg til å hjelpe deg med å få tilgang til strømmeinnhold, så fungerer VPN-tjenester slik at du i praksis er sikrere på nett. Den krypterte tunnelen vil for eksempel kunne beskytte deg mot usikre Wi-Fi-nettverk og andre nysgjerrige øyne. Det er helt lovlig å benytte seg av VPN-tjenester, og det kan bidra til lavere skuldre når du surfer på nett. Hvis du vil ha en full oversikt over de beste VPN-tjenestene på markedet, så kan du ta en titt på vår guide over de aller beste tilbyderne i 2021.

[[TV2-Sport]] Norge–Slovenia på nett9. juni 2022

More actions